Kérdése van? Küldjön Nekünk mailt: info@firstgsm.hu

Rendelés menete

 

1. Rendelés leadása

Rendelés leadását követően küldünk egy visszaigazolást a rendelésedről, ebben tájékoztatunk minden fontos információval kapcsolatban.

Munkanapokon (hétfőtől péntekig) leadott rendelések esetén:

Ügyfélszolgálatunk a 14:00 óráig leadott rendeléseket még aznap visszaigazolja, a 14 óra után leadott rendeléseket pedig másnap, minden esetben telefonon értesítjük, hogy mikorra tudjuk teljesíteni a rendelését. A kért készüléket 3-5 munkanapon belül szállítjuk ki a rendelésben megadott szállítási címre.

Hétvégén és ünnepnapokon leadott rendelések esetén:

A rendeléseket a legközelebbi munkanapon dolgozzuk fel és a kézbesítés 3-5 munkanapon belül várható.

Példák:

Ha egy rendelés kedden 14:00 óráig lett leadva, úgy a csomag várhatóan leghamarabb csütörtök, legkésőbb jövő hét hétfőn kerül kézbesítésre. Ha egy rendelés szombaton vagy vasárnap lett leadva, úgy a csomag várhatóan leghamarabb szerdán, legkésőbb pénteken kerül kézbesítésre.

 

2. Visszaigazolás

1 napon belül telefonon / e-mailen keresztül rendelésedet visszaigazoljuk és tájékoztatunk a kiszállítás várható idejével kapcsolatban.

 

3. Kiszállítás

Házhozszállítás esetén, a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megrendelt terméket, termékeket. Fizetés utánvéttel, készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges a futárnál.

Illetve lehetőség van előreutalásra is.

A csomagolás és kiszállítás díja: 2.000.- Ft.

 

4. Személyes átvétel

Nem tartunk fent front office irodát, ezért személyes átvételre nincs lehetőség.